Ak Gıda | Basın Bülteni
HAKKIMIZDA
TARİHÇEMİZ
BİZ KİMİZ?
LİDERLİK MODELİMİZ
DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
RAKAMLARLA AK GIDA
MARKALARIMIZ
LOKASYONLARIMIZ
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
BELGELERİMİZ
GRUP LACTALIS
ÜRÜNLERİMİZ
KARİYER VE GELİŞİM
YENİ MEZUN VE STAJ PROGRAMLARI
İŞ VE STAJ FIRSATLARIMIZ
ÖĞRENME VE GELİŞİM PROGRAMLARIMIZ
KARİYER YÖNETİMİ
AK GIDALILAR İLE TANIŞIN
DUYURULAR
MEDYA
BASIN BÜLTENİ
BASINDA AK GIDA
BASIN ODASI
BLOG
İLETİŞİM
TR
EN
BASIN BÜLTENİ
İçim, Türkiye'nin İlk Aronya-Karadutlu Kefirini Pazara Sunuyor
28-03-2022
DEVAMI İÇİN
Sütün En Eğlenceli Hali: iciminoileoyna.com
22-03-2022
DEVAMI İÇİN
Yeni Président Taze Peynir daha yoğun süt tadına sahip
20-12-2021
DEVAMI İÇİN
İçim'e müşteri deneyiminde A.L.F.A ödülü
07-10-2021
DEVAMI İÇİN
Ak Gıda Dünya Temizlik Günü’nde altı ilde çöp topladı
19-09-2021
DEVAMI İÇİN
İçim'den günlük D vitamini ihtiyacının yüzde 75'i için yeni süt
01-06-2021
DEVAMI İÇİN
Ak Gıda’dan 10x20x30 girişimine destek
05-04-2021
DEVAMI İÇİN
İçim, yeni marka yolculuğunda hayata dolu tarafından bakmayı hatırlatıyor
01-03-2021
DEVAMI İÇİN
Ak Gıda, AB ülkelerine labne ve taze peynir ihracatı onayı aldı
22-01-2021
DEVAMI İÇİN
Instagram
Ak Gıda | Basın Bülteni, 1996 yılında kurulan Ak Gıda, Türkiye coğrafyasına yayılmış 5 fabrikası ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle süt ve süt ürünleri se..., İçim, Süt, Tereyağı & Krema, Peynir, Taze Ürünler, Grup Lactalis, Kariyer