Ak Gıda | Blog
HAKKIMIZDA
TARİHÇEMİZ
BİZ KİMİZ?
LİDERLİK MODELİMİZ
DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
RAKAMLARLA AK GIDA
MARKALARIMIZ
LOKASYONLARIMIZ
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
BELGELERİMİZ
GRUP LACTALIS
ÜRÜNLERİMİZ
KARİYER VE GELİŞİM
YENİ MEZUN VE STAJ PROGRAMLARI
İŞ VE STAJ FIRSATLARIMIZ
ÖĞRENME VE GELİŞİM PROGRAMLARIMIZ
KARİYER YÖNETİMİ
AK GIDALILAR İLE TANIŞIN
DUYURULAR
MEDYA
BASIN BÜLTENİ
BASINDA AK GIDA
BASIN ODASI
BLOG
İLETİŞİM
TR
EN
BLOG
Ak Gıdalı Çocuklarımız Yaşam İçin Suyun Önemini Resimlerle Anlattı
07-04-2023
DEVAMI İÇİN
Geri Dönüştürülmüş Kapakla Sürdürülebilir Geleceğe Bir Adım Daha!
01-07-2022
DEVAMI İÇİN
Ak Gıdalı Çocuklarımız Hayvan Refahını Resimlerle Anlattı
13-07-2021
DEVAMI İÇİN
Türkiye’nin Lokum Gibi Lezzetleri
02-07-2021
DEVAMI İÇİN
Yüksek Proteinli Besinler Pazarının Hızlı Dönüşümü
08-12-2020
DEVAMI İÇİN
Bağışıklık dostu mucize içecek: Kefir
08-12-2020
DEVAMI İÇİN
Hayvan Refahı Artık 'Olmazsa Olmaz'
08-12-2020
DEVAMI İÇİN
Instagram
Ak Gıda | Blog, 1996 yılında kurulan Ak Gıda, Türkiye coğrafyasına yayılmış 5 fabrikası ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle süt ve süt ürünleri se..., İçim, Süt, Tereyağı & Krema, Peynir, Taze Ürünler, Grup Lactalis, Kariyer